Taktekking

Hvilket tak du skal velge avhenger av en rekke variabler som utseende på resten av bygningen, helningen på taket – lokale forhold og personlige preferanser.
Vi rådgir deg gjerne i byggeprosessen, og sørger for at din bygning eller ditt hus får det taket som er best tilpasset utseende, lokale forhold og været i Bergen.

Når vi vet at Bergens hustak utsettes for inntil tre tusen liter vann pr kvadratmeter hvert eneste år, så er det på klart at et kvalitetstak er nødvendig. I tillegg skal taket taket legges på fagmessig korrekt måte, og til enhver tid følge alle lover og regler.

Drengenes Tak og Blikk AS har fagfolk på alle nødvendige områder, og sørger for at DITT tak blir tett, og holder seg tett i årene fremover.

Enten du trenger nytt tak til et nybygg, eller om taket ditt trenger reparasjoner eller rehabilitering så er Drengenes Tak og Blikk AS ditt naturlige valg.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en gratis befaring, og få et uforpliktende tilbud.

Blikkenslagerarbeid

Våre blikkenslagere er dyktige fagfolk med lang erfaring, og vet hvordan fagmessig godt arbeid skal utføres i vårt klima og på værutsatte Bergenshus.

Taktekking

Når vi vet at Bergens hustak utsettes for inntil tre tusen liter vann pr kvadratmeter hvert eneste år, så er det på klart at et kvalitetstak er nødvendig.

Serviceavtale

Når du inngår en serviceavtale med Drengenes Tak og Blikk AS, så kan du være trygg på at ditt tak er i de beste hender.

Piper og ildsteder

Drengenes Tak og Blikk AS bistår med installasjon og montering av stålpiper og ildsteder.

Drengenes Tak og Blikk AS holder til i Bergen, og består av 6 dyktige fagfolk med allsidig bakgrunn og bred erfaring.

Kontakt oss

Telefon: 993 12 222
E-post: post@drengenes.no


Adresse:
Gravdalsveien 3, 5165 Laksevåg

Om oss

Taktekking og blikkenslagertjenester i Bergen